Nejnovější recenze ze sekce Rybářské signalizátory
Harton sada indikátorů záběru Blackout 3 ks
Přidáno: 17. března 2023
(naposledy upraveno 17. března 2023)
Zakoupeno v Aquazona.cz
Zatím nevyskoušeno.
- Perfektně vypíná jak má při záběru
- Perfektně vypíná i při vytahování udice
- Velice dobré řešení přidání systému Waps
- Dobře svítí černá verze nesplňuje při večerním lovu
- Je dostačující osvětlení i za dne u černé verze
- Pěkný udělaný swinger jemný i na citlivější chytání
- Závaží dostačující
- Systém Waps má jen 3 polohy ale s kombinaci se zátěži svingru je dostačující pro všechny druhy
- Bajonetové připojení k Siren není dobré řešení ale , spíše je to problém hlásičů Siren jde o znečištění kontaktů časem.
- Strašně špatně se navazuje do hasičů Siren je to daně systémem bajonetového úchytu.
- Cena je dost vysoká
Swinger je velice citlivý výborně funguje s siren R4 . Systém Mk2 s magnetem je velice dobře propracované swinger vypíná jak má , super vymyšleno s kombinaci s Waps systémem jen by chtělo udělat více možnosti citlivosti systému Waps tak je svinger dokonalý . Vypadá jemně pěkně a funguje jak má .
Bajonetové uchycení je neštěstí kabel je dost krátký mám obavy , že za ty peníze dlouho nevydrží ale, to ukáže až teprve čas.
Jinak za mě spokojenost k Siren jak R4 tak i k Siren R3+ doporučuji dokoupit a máte univerzální swinger do všech situaci lovu. Proto pět hvězd .
- Rychlé doručení,komunikace ok,doporučuji obchod
- Nečekal jsem takovou kvalitu
- Příposlech
- Ovládání
- Vše
Za tu cenu se opravdu vyplatí, baterka drží celou sezónu, hlásiče nemají žádnou spotřebu ! Vzhledově taky super, vše maká jak má !
- Vzhled
- Funkční
- Asi nic
Kvalitní zpracování.
Giants Fishing Quick Release Connector Černá
Přidáno: 28. ledna 2023
(naposledy upraveno 28. ledna 2023)
Zakoupeno v Chyť a pusť
rychlospojka se při monáži a používání kýve ve všech směrech, je to zmetek
- Zatím nevyzkoušené, čerstvě doručené.
- Zatím nevím, nevyzkoušené
- kvalita
- velikost
- dobrá kvalita
- Super
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »